Despre

Iubim ceea ce facem, iar ideea Zorzon a pornit din pasiune pentru bijuterii. Iubindu-le, ne-am gândit că această pasiune să o împărtășim. Punem mult suflet în ceea ce facem, iar obiectivul nostru constă în a oferi soluții celor care sunt în căutarea unui cadou sau pur și simplu vor să-și facă o bucurie. Suntem mereu pregătiți pentru a vă ajuta în alegerea bijuteriilor care vi se potrivesc, sau pentru a alege un cadou. Uneori, alegerea unui cadou este o misiune destul de dificilă, iar un mic ajutor este de folos.

Vă oferim bijuterii deosebite, realizate după modele proprii din alamă sau cupru, argintate și emailate, cu pietre semiprețioase și materiale neconvenționale, unicat sau în serie mică.

Avem mereu noutăți la standarde înalte de calitate. Bijuteriile sunt indispensabile pentru o ținută completă, pentru a defini stilul și sublinia personalitatea.

Politica noastră se bazează pe corectitudine, respect, suntem deschiși, de aceea vom fi mereu receptivi la întrebările ori sugestiile voastre referitoare la produsele sau serviciile de care ați dori să dispuneți.

Zorzon este un site operat de S.C. AM ZORZON S.R.L. cu sediul în TIMIȘOARA, Județul Timiș, având CUI 37406718, J35/1300/18.04.2017 finanțat prin programul Start-Up Nation 2017.

adina-mircea-1